Retraite

Een retraite is een intensieve vorm van geestelijke begeleiding. 

Je trekt je voor enkele dagen (gemiddeld vier tot acht dagen) terug op een locatie in de Brabantse Kempen. Hier ben je alleen met jezelf. Ervaar de helende kracht van de natuur en de stilte. Je wordt geconfronteerd met alles wat er in jou omgaat. Je komt dichter bij jezelf en daarmee tot inzicht over wat je wil toelaten of ontdekken of misschien wilt opruimen in je leven van dit moment. 

In overleg kijken we welk retraiteprogramma past bij jouw vraag of behoefte. Je hebt dagelijks een gesprek, eventueel in combinatie met meditaties.

Het is een waardevolle time-out  om weer in verbinding te komen met je innerlijke krachtbron.

Verblijf

Je verblijft in een van de gastenkamers met eigen sanitair van Gemeenschap De Hooge Berkt in Bergeijk. Er worden per dag drie maaltijden geserveerd in de eetruimte. 

Ter inspiratie en voor innerlijke verstilling kun je, als onderdeel van je retraite, deelnemen aan de dagelijkse gebedsdiensten van de gemeenschap. Voel je vrij hier al of niet gebruik van te maken.

De verblijfskosten bedragen op dit moment € 55,- per etmaal. Voor de begeleiding gelden inkomensafhankelijke tarieven. Zie hiervoor het overzicht onderaan deze pagina.

Kijk op de website van Gemeenschap De Hooge Berkt voor meer informatie: www.hoogeberkt.nl

Tarieven afhankelijk van gezinsinkomen
PDF – 124,6 KB 16 downloads